Skip to content

Acetoon Photo Cartoon pentru Android | iOS

Dezvoltator > Le ban

Desene animat foto Acetoon Toata lumea Conține reclame Căutați o modalitate de a vă face desene animate sau desenate în acest creator de desene animate? Nu mai ezita! Acetoon Photo Cartoon este locul în care puteți face fotografii și în câteva clicuri, veți avea o imagine de la fotografie la desene animate în câteva secunde […]

Desene animat foto Acetoon

Toata lumea

Conține reclame

Căutați o modalitate de a vă face desene animate sau desenate în acest creator de desene animate? Nu mai ezita! Acetoon Photo Cartoon este locul în care puteți face fotografii și în câteva clicuri, veți avea o imagine de la fotografie la desene animate în câteva secunde în această aplicație de filtru de desene animate – desenați singuri cu un singur clic!
Acetoon este aici pentru a vă ajuta să vă editați fotografiile într-un afișaj de desene animate atractive și amuzante. Există atât de multe opțiuni de filtre de desene animate și alte filtre, cum ar fi picturi, culori abstracte și așa mai departe. Mai mult de 30 de filtre sunt disponibile în aplicația Acetoon Photo Cartoon. Unele caracteristici ale Acetoon Photo Cartoon sunt următoarele:

✬ Desenează-te
Cum creezi imagini uimitoare de desene animate? Odată ce trebuie să ai aplicația de desene animate toon me, nu mai ai nevoie de alte aplicații de editare foto pentru autocolante și desene animate

✬ Pași simpli pentru a alege o imagine
Alegeți o imagine din galeria dvs. și încărcați-o în schița filtrul de imagine pentru a transforma fotografia în schiță și pentru a avea o fotografie desenată cu creion cu creioane alb-negru, puteți chiar să adăugați culori la fotografia schiței în creion și să o faceți vie cu creatorul de desene animate din fotografii, aplică filtrul și surprinde-ți familia și prietenii.

✬ Artă de desene animate uimitoare
Acetoon oferă o mare varietate de filtre de desene animate și anime. Pentru fiecare filtru există un caz de utilizare perfect pentru a vă ajuta să faceți alegerea. În prezent, Acetoon oferă deja peste 30 de efecte minunate de filtru de desene animate și vor urma mai multe!

Începeți să creați imagini de desene animate uimitoare din fotografiile dvs. și partajați-le lumii chiar acum!
Asistență prin e-mail: acetoonphotocartoon@gmail.com

informatii suplimentare

La curent

17 martie 2022

Dimensiune

30M

Se instalează

100.000+

Versiune curentă

2.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Le ban


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Acetoon Photo Cartoon

Acetoon Photo Cartoon
Acetoon Photo Cartoon
Developer: Le ban
Price: Free
  • Acetoon Photo Cartoon Screenshot
  • Acetoon Photo Cartoon Screenshot
  • Acetoon Photo Cartoon Screenshot
  • Acetoon Photo Cartoon Screenshot
  • Acetoon Photo Cartoon Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Acetoon #Photo #Cartoon

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS