Skip to content

Minecraft Master for MCPE pentru Android | iOS

Dezvoltator > Master For Minecraft - MCPE Master

Minecraft Master pentru MCPE Toata lumea Conține reclame Master Mod pentru Minecraft PE Adaugă skinuri noi ale personajelor tale preferate, cum ar fi Sonic Pokemon, SpiderMan și altele.Cel mai bun mod de mobilier pentru Minecraft PE numit Furnicraft Addon, Acest supliment adaugă multe mobilier cool pentru decorarea jocului tău Minecraft sau Pocket Edition. Unele piese […]

Minecraft Master pentru MCPE

Toata lumea

Conține reclame

Master Mod pentru Minecraft PE Adaugă skinuri noi ale personajelor tale preferate, cum ar fi Sonic Pokemon, SpiderMan și altele.
Cel mai bun mod de mobilier pentru Minecraft PE numit Furnicraft Addon, Acest supliment adaugă multe mobilier cool pentru decorarea jocului tău Minecraft sau Pocket Edition. Unele piese de mobilier sunt funcționale, cum ar fi scaunele și canapelele pe care te poți așeza pe ele. În timp ce majoritatea mobilierului poate fi rotit în orice direcție doriți.
Master Mod pentru Minecraft PE Acesta este primul program de completare pentru Minecraft: Edition care implementează rucsacuri complet funcționali în joc. Sunt în esență un cufăr mobil pe care îl poți purta pe spate în timp ce călătorești în lumea ta. Este grozav dacă sunteți într-o aventură și aveți nevoie de un loc unde să vă descărcați blocurile și obiectele. Este ușor de purtat și, de asemenea, ușor de scos în cazul în care trebuie să accesați cu ușurință spațiul de depozitare. Este cu siguranță un must-have pentru toți supraviețuitorii de acolo!
adaugă cele mai multe lucruri din film în lumea ta Minecraft, inclusiv cele șase Infinity Stones. Pietrele Infinitului nu au nicio funcție, dar Infinity Gaunlet are cu siguranță că sit te poate salva de la moarte. Există și un șef Thanos, care are 1000 de sănătate și se poate teleporta folosind Piatra Spațială. Așa că îmbracă-te și salvează lumea!
MODURI PENTRU MINECRAFT PE
– Cel mai popular și cel mai bun mod pentru Minecraft PE cu instalare automată în joc.
– Moduri gratuite pentru minecraft Lucky Block.
– Mod Pixelmon.
– Modificări la arme și tun.
– Mod pentru mașini și transport.
– Mod de mobilier pentru mcpe.

Hărți pentru MCPE
– Hărți gratuite și cele mai bune pentru MultiCraft cu multiplayer pentru mai mulți jucători.
– Hărți pentru supraviețuire și aventură.
– Hărți pentru creație și creare.
– Hărți pentru Mini Jocuri și Parkour.
– Hărți pentru PVP și Hide and Seek.
Descărcați cele mai bune moduri de arme și suplimente de arme pentru Minecraft PE. Alege unul dintre modurile fantastice și instalează-l cu un singur clic, fără a fi nevoie de alte programe. Îl poți încerca direct în jocul original
Mai multe suplimente TNT adaugă peste 20 de explozibili noi jocului! Molotov, grenade, rachete și chiar o gaură neagră! Acest supliment este destul de diferit de versiunea mea veche, deoarece folosește elemente personalizate și entități personalizate, astfel încât să nu înlocuiască nimic. Vrei să le aprinzi, nu? Pur și simplu utilizați un silex și oțel sau o încărcătură de foc pentru a face acest lucru! De asemenea, explodează dacă sunt răniți de explozii și incendii.

Free Master for Minecraft PE DISCLAIMER: Aceasta este o aplicație neoficială pentru Minecraft Pocket Edition. Această aplicație nu este afiliată în niciun fel cu Mojang AB. Numele Minecraft, marca Minecraft și activele Minecraft sunt proprietatea Mojang AB sau a proprietarului respectuos al acestora.
Toate drepturile rezervate. Conform http://account.mojang.com/documents/brand_guidelines

Ce mai e nou

Actualizați datele Minecraft
Actualizați noua aplicație de date pentru Minecraft
Remediați suplimentul și hărțile pentru Minecraft
Adăugați o nouă hartă și un supliment MINECRAFT
MODURI PENTRU MINECRAFT PE
Hărți pentru MCPE

Informații suplimentare

Actualizat

6 mai 2022

Dimensiune

17M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

5.0

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Maestru pentru Minecraft – Maestru MCPE


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Minecraft Master for MCPE

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Minecraft #Master #MCPE

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS