Skip to content

Color call screen for WhatsApp pentru Android | iOS

Dezvoltator > VIDEOSCREEN TEAM

Ecran de apel color pentru WhatsApp Toata lumea Colorează-ți ecranul de apel pentru apelul primit, ceea ce face apelul tău WhatsApp special. Temele colorate personalizate ale telefonului vor face ecranul telefonului dvs. elegant. Alertă de lanternă color și nu pierdeți niciodată niciun apel important. Puteți personaliza cu ușurință ecranul apelantului cu doar câteva clicuri. Caracteristici […]

Ecran de apel color pentru WhatsApp

Toata lumea

Colorează-ți ecranul de apel pentru apelul primit, ceea ce face apelul tău WhatsApp special. Temele colorate personalizate ale telefonului vor face ecranul telefonului dvs. elegant. Alertă de lanternă color și nu pierdeți niciodată niciun apel important. Puteți personaliza cu ușurință ecranul apelantului cu doar câteva clicuri.

Caracteristici Color Call:
Include peste 100 de teme color flash pentru a vă personaliza ecranul de apeluri.
Identificarea apelantului instantaneu vă ajută să știți cine vă sună.
LED de memento și Call Flash pentru apelurile primite.

🏆 Teme elegante pentru ecranul apelurilor – Apelul color oferă diverse teme frumoase, 3D și colorate pentru ecranul apelantului, cu tapet live. Faceți-vă apelurile primite vizibile și unice cu efecte flash de apel interesante pe ecranul de apeluri.

🏆 True Caller ID – Identificați cine vă sună, puteți vedea numele adevărat ID-ul apelantului în ecranul de apel. Blocați spam-ul cu ajutorul nostru de blocare adevărat a ID-ului apelantului!

🏆 ID apelant video – Puteți seta un ID apelant video pentru apelurile primite WhatsApp, cu scopul de a crea o experiență de apelare mai personalizată și unică.

🏆 Alertă cu LED pentru apeluri – Luminile colorate pentru apeluri vă amintesc pentru apelul primit. Mementoul LED vă va permite să nu mai pierdeți niciun apel important atunci când nu puteți auzi telefonul sună.

Ecranul de apel color pentru WhatsApp oferă utilizatorilor o varietate uriașă de teme live 3d alese de editor și imagini de fundal HD 4k. Actualizați teme animate pentru ecranul de apeluri în fiecare săptămână și toate temele pentru apeluri sunt gratuite.

Acesta este un blitz de apel atât de puternic, un ecran de apel, un telefon color, un memento de apel, o lanternă super și o aplicație de lanternă LED pentru tine. Ecranul color pentru apeluri și ID-ul adevărat al apelantului sunt simple și rapide și, de asemenea, ușor de utilizat!

Descărcați Ecranul color pentru apeluri pentru WhatsApp – Teme pentru ecranul de apeluri acum, colorați-vă apelul și lăsați-vă prietenii să spună wow!

Disclaimer:
Această aplicație este una independentă și nu este afiliată cu nicio altă companie, inclusiv WhatsApp LLC.

Informații suplimentare

Actualizat

30 martie 2022

Dimensiune

4,6 milioane

Se instalează

1.000+

Versiune curentă

1.0.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

ECHIPA VIDEOSCREEN


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Color call screen for WhatsApp

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Color #call #screen #WhatsApp

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS