Skip to content

Walkthrough The Baby in Yellow pentru Android | iOS

Dezvoltator > Happy Start ltd

Tutorial The Baby in Yellow Toata lumea Conține reclame Bine ați venit la Ghidul pentru bebeluș în povestea înfricoșătoare a explicației galbene! Această aplicație este un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta să finalizați toate nivelurile de bebeluș în jocul de groază explicativ galben. Ghid pentru bebeluș în galben Sfaturi și trucuri este […]

Tutorial The Baby in Yellow

Toata lumea

Conține reclame

Bine ați venit la Ghidul pentru bebeluș în povestea înfricoșătoare a explicației galbene! Această aplicație este un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta să finalizați toate nivelurile de bebeluș în jocul de groază explicativ galben.

Ghid pentru bebeluș în galben Sfaturi și trucuri este unul dintre cele mai așteptate titluri de aventuri din toate timpurile. baby in yellow walkthrough este un mic joc de groază cu babysitting în care trebuie să ai grijă de un copil deosebit de rebel.

Creat pentru jocul GMTK (deși nu a fost complet finalizat la timp), în The Baby in Yellow ești o dădacă care trebuie să aibă grijă de un bebeluș destul de supărător. Jocul se desfășoară pe parcursul a trei capitole și vă vede îndeplinind sarcini normale de babysitting, cum ar fi hrănirea copilului, schimbarea scutecului și culcarea acestuia. Cu toate acestea, bebelușul are obiceiul de a se strecura departe de tine, de a deschide uși și este chiar parțial la un pic de levitație. Acesta nu este un copil obișnuit…

Acest joc se află sub titlul Ghid pentru bebeluș în aranjament galben explicativ, evident, cu un joc înfiorător și muzică cu spațiu de joc înfricoșător. Pretinzând a fi un joc de transmitere în care va trebui să tratezi copilul și să-l faci să se odihnească liniștit gândindu-te la satisfacerea cerințelor sale esențiale.

Ghid pentru bebeluș în galben, vă va ajuta să știți totul despre copilul în galben, dar o fată. veți găsi multe trucuri și explicații. Sperăm că, cu un joc complet al Noului ghid al bebelușului în galben, vei deveni bun la joc.

Acest ghid pentru bebeluș în galben vă va aduce mai multă distracție să jucați acest joc de aventură. În această aplicație veți găsi mai multe sfaturi și trucuri pentru a finaliza Baby în soluții galbene. Descărcați-l acum GRATUIT ca alți utilizatori și fiți cel mai bun.

Ghidul pentru bebeluș în ghidul galben este dezvoltat de ghid, sfaturi și trucuri.

Ghidul pentru bebeluș în prezentarea galbenă este în categoria Divertisment.
Puteți verifica toate aplicațiile de la dezvoltatorul Ghidului pentru bebeluși în prezentare galbenă.

Informații suplimentare

Actualizat

20 aprilie 2022

Dimensiune

10,0 milioane

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

4.4 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Happy Start Ltd


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Walkthrough The Baby in Yellow

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Walkthrough #Baby #Yellow

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS