Skip to content

Walk Bro pentru Android | iOS

Dezvoltator > Andrey Murahin

Merge frate Toata lumea Visezi să vizitezi niște locuri exotice și necunoscute din întreaga lume, dar nu ai avut timpul sau resursele să faci asta? Aici vei găsi soluția. Explorați cele mai fabuloase destinații fără a părăsi patul confortabil. Este atât de ușor cu Walk Bro. Ne propunem să vă ajutăm să vă faceți călătoria […]

Merge frate

Toata lumea

Visezi să vizitezi niște locuri exotice și necunoscute din întreaga lume, dar nu ai avut timpul sau resursele să faci asta? Aici vei găsi soluția. Explorați cele mai fabuloase destinații fără a părăsi patul confortabil. Este atât de ușor cu Walk Bro. Ne propunem să vă ajutăm să vă faceți călătoria amuzantă și fascinantă. Cu Walk Bro, vei putea explora fiecare colț al lumii.
Ce veți găsi în aplicația noastră:
• Acces gratuit la informații despre capitalele de renume mondial.
• Acces la hărți online.
• Sistem de navigare usor de la un loc la altul.
• Fapte curioase care vă vor ajuta să aflați ceva nou despre capitalele lumii.
Investigați lumea în câteva clicuri
Cu Walk Bro, puteți explora locații din întreaga lume rapid și ușor. Alege-ți locul preferat din listă și bucură-te de timpul tău. Pur și simplu introduceți numele capitalei și glisați cu degetele pentru a afla câteva fapte curioase.
Construiește-ți propriile rute
După ce ați citit principalele fapte despre capitală, puteți face o aventură în timp real vizitând străzile locale și investigând clădiri noi. Dacă vizitați un oraș care nu vă este familiar, ați dori să știți unde puteți găsi un restaurant, un parc sau un magazin acolo. Harta de navigare din aplicația noastră vă va ajuta să o găsiți. Construiește o rută ușoară și cea mai scurtă pentru a ajunge la destinație.
Explorează locuri noi în timp real
Cel mai important este să stai acasă în fotoliul tău confortabil, să bei cafea sau ceai și, în același timp, să descoperi minunile lumii. Puteți găsi chiar și câteva locuri ascunse necunoscute unui călător obișnuit. Găsiți locuri invizibile cu Walk Bro și bucurați-vă de a le explora în timp real.
Planificați-vă călătoriile cu ușurință
Walk Bro este o aplicație la îndemână și utilă pentru cei care doresc să planifice o nouă călătorie. Puteți căuta cu ușurință locuri îndepărtate, le puteți admira priveliștile și puteți construi cele mai bune rute.
Descărcați Walk Bro, lărgiți-vă mintea, planificați-vă călătoria și obțineți un traseu precis pentru călătoria dvs. unică! Optează pentru tot mai multe locuri noi și distractive pe care să le explorezi.

Ce mai e nou

v1.0

Informații suplimentare

Actualizat

15 aprilie 2022

Dimensiune

12M

Se instalează

1.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Andrei Murahin


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Walk Bro

Walk Bro
Walk Bro
Developer: Andrey Murahin
Price: Free
  • Walk Bro Screenshot
  • Walk Bro Screenshot
  • Walk Bro Screenshot
  • Walk Bro Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Walk #Bro

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS