Skip to content

SpiderMan Mod for Minecraft PE pentru Android | iOS

Dezvoltator > FoldItRightKiddoLow

Mod SpiderMan pentru Minecraft PE Toata lumea Conține reclame · Convertiți lumea standard plictisitoare MC în mod implicit, creați-vă propriul unic. cât de departe de abilitățile tale de ninja învingând valurile inamice și stabilește recorduri pe care să le bată prietenii tăi. Cu modul Spider Man pentru MCPE, puteți adăuga Spider Man cu o mulțime […]

Mod SpiderMan pentru Minecraft PE

Toata lumea

Conține reclame

·

Convertiți lumea standard plictisitoare MC în mod implicit, creați-vă propriul unic. cât de departe de abilitățile tale de ninja învingând valurile inamice și stabilește recorduri pe care să le bată prietenii tăi. Cu modul Spider Man pentru MCPE, puteți adăuga Spider Man cu o mulțime de costume și o mulțime de răufăcători în lumea ediției de buzunar pentru a îmbunătăți toate blocurile. Există mulți eroi în acest addon, de la Iron Man la Batman. Harta omului păianjen pentru Minecraft este un nou mod de super-erou, care adaugă gratuit spider-man, venin gratuit, costum de om furnică. Descărcați și instalați automat în joc prin intermediul lansatorului nostru. Instalați aplicația de mod și aflați caracteristicile detaliate ale fiecăreia dintre costume.Modul Spider Man pentru MCPE este un lansator de utilitate gratuit pentru MC PE, unde veți găsi Spider Man cu o mulțime de costume și o mulțime de răufăcători.) precum și 6 diferiți răufăcători din filmele anterioare. Folosește împușcături de web și luptă cu dușmanii Omul Păianjen, cum ar fi Omul Nisip, Spiridul Verde, Rinocerul, Soparla, Venom, Doctor Octopus, Electro și multe altele.) No Way Home, răufăcătorii din filmele anterioare vor reveni. După cum se vede în trailerul pentru Spider-Man (respectați cratima. Acest supliment vă permite să deveniți Spider-Men (da mai mult decât un Spider-Man. Aduceți un film cu Spiderman în lumea dvs. Minecraft. Învață să folosești combo-uri uimitoare pentru a învinge rapid inamicii cu stil în acest joc spider rope man. Modul de supererou pentru Minecraft adaugă costume pentru toți supereroii celebri pentru Minecraft, în care le puteți schimba… Modul de supererou pentru Minecraft adaugă costume pentru toți supereroii celebri la Minecraft, în care vă puteți schimba.
Disclaimer:

SpiderMan Mod pentru Minecraft PE nu este un produs oficial MCPE. Nu este aprobat de sau asociat cu Mojang AB. Minecraft Name, Minecraft Mark și Minecraft Assets sunt toate proprietatea Mojang AB sau a proprietarului lor respectuos. Toate drepturile rezervate.

În conformitate cu http://account.mojang.com/documents/brand_guidelines

Informații suplimentare

Actualizat

6 aprilie 2022

Dimensiune

10M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0

Necesită Android

7.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Produse în aplicație

30,99 USD per articol

Permisiuni

Oferit de

FoldItRightKiddoLow


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca SpiderMan Mod for Minecraft PE

Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#SpiderMan #Mod #Minecraft

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS