Skip to content

Prank Air horn & siren sounds pentru Android | iOS

Dezvoltator > Apus Apps

Sunete de claxon și sirenă Toata lumea Conține reclame Transformă-ți telefonul într-o glumă amuzantă cu corn Air. Faceți glume prietenilor și familiei sau chiar animalelor dvs. de companie cu efecte sonore puternice ale claxonului de aer, claxon de șuncă, claxon, sunete de sirenă, claxon de mașină, claxon de dj ….Veți găsi că această aplicație și […]

Sunete de claxon și sirenă

Toata lumea

Conține reclame

Transformă-ți telefonul într-o glumă amuzantă cu corn Air. Faceți glume prietenilor și familiei sau chiar animalelor dvs. de companie cu efecte sonore puternice ale claxonului de aer, claxon de șuncă, claxon, sunete de sirenă, claxon de mașină, claxon de dj ….
Veți găsi că această aplicație și sirena Airhorn sună cu adevărat utilă și distractivă atunci când doriți să faceți glume, să vă speriați sau să vă treziți prietenii sau chiar să vă bucurați cu un corn de dj la evenimente speciale. Un generator de zgomot cool, doar selectați efectele sonore ale claxonului și treziți-vă prietenii.

Va fi cele mai bune efecte sonore pentru corn de aer – aplicația de corn pentru șuncă pe care ar trebui să le aveți pentru o Ziua Păcălului de Aprilie memorabilă. Această aplicație vă oferă diverse efecte sonore realiste de claxon de aer: claxon puternic, camion, claxon de mașină, butuc de claxon de gol, claxon dj… care va păcăli pe toată lumea. Aceste efecte sonore puternice de claxon atrag atenția și creează o atmosferă distractivă și energică!
Aceste efecte sonore de claxon de aer – aplicația de sunete de sirenă de farsă vă oferă o colecție grozavă de sunete puternice de claxon și sunete de sirenă:
Dj corn
Claxon de mașină, claxon de mașină sport, claxon de camion
corn de petrecere
Bullhorn
Butuc de corn de gol
Corn de șuncă
Corn de clovn
Nava spatiala
Bici
Sună sirena poliției
Remix de sunet de claxon de aer
……

Această aplicație Loud Horn – obiectiv corn, aplicația Bullhorn este complet gratuit de descărcat. Fiecare eveniment va deveni uimitor cu aceste efecte sonore uimitoare de claxon de aer – aplicația de sunet sirenă de farsă.

Principalele caracteristici
– Interfață ușor de utilizat
– Sunet de claxon de aer de înaltă calitate și realist
– Cronometru și buclă
– O mulțime de sunete de claxon preferate

Redare infinită:
Puteți reda sunetul claxonului de aer pentru o perioadă infinită de timp. Doar selectați sunetul de claxon pe care îl doriți (de exemplu: claxonul DJ, claxonul mașinii, claxonul pentru șuncă sau butucul claxonului Goal..) și apoi apăsați butonul și sunetul claxonului va continua să redă atâta timp cât doriți.
Nu este doar un sunet de sirenă farsă pentru a păcăli pe toată lumea, ci și un instrument util pentru a vă ajuta în situații periculoase.

Vom actualiza noi efecte sonore și funcții pentru a vă oferi cele mai bune experiențe. Nu ezitați să ne oferiți feedback-ul dvs. sau dacă doriți să adăugați orice sunet de claxon mai mult, lăsați-ne un comentariu, vom adăuga claxonul dvs. tare preferat în colecții. Orice sugestie este binevenită și foarte apreciată.
Descărcați efectele sonore ale claxonului puternic chiar acum pentru a vă bucura de diferite hub-uri gratuite pentru corn Goal, corn pentru șuncă, corn pentru dj… chiar acum

informatii suplimentare

La curent

28 martie 2022

Dimensiune

15M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0.0

Necesită Android

6.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Toata lumea

Permisiuni

Oferit de

Aplicații Apus


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Prank Air horn & siren sounds

Prank Air horn & siren sounds
Prank Air horn & siren sounds
Developer: Apus Apps
Price: Free
  • Prank Air horn & siren sounds Screenshot
  • Prank Air horn & siren sounds Screenshot
  • Prank Air horn & siren sounds Screenshot
  • Prank Air horn & siren sounds Screenshot
  • Prank Air horn & siren sounds Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Prank #Air #horn #siren #sounds

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS