Skip to content

AsiaFlix 3.0 – Watch Dramas pentru Android | iOS

Dezvoltator > TTP Publishers

AsiaFlix 3.0 – Urmărește drame Adolescent Conține reclame Urmărește toate dramele tale asiatice preferate 😍 cu subtitrări în limba engleză și multe altele. AsiaFlix V3.0 oferă drame asiatice și coreene, emisiuni TV pentru a viziona oricând și oriunde gratuit. Oferim dramele de îndată ce sunt difuzate pe rețeaua de difuzare originală. Lista noastră rapidă și […]

AsiaFlix 3.0 – Urmărește drame

Adolescent

Conține reclame

Urmărește toate dramele tale asiatice preferate 😍 cu subtitrări în limba engleză și multe altele. AsiaFlix V3.0 oferă drame asiatice și coreene, emisiuni TV pentru a viziona oricând și oriunde gratuit.

Oferim dramele de îndată ce sunt difuzate pe rețeaua de difuzare originală. Lista noastră rapidă și în continuă creștere cu multe drame coreene, drame chinezești, drame thailandeze, drame japoneze, drame taiwaneze și din Hong Kong vă va face să vă conectați și să nu părăsiți niciodată aplicația noastră.

OFERTE ASIAFLIX V3.0:
Subtitrări în engleză: toate dramele și emisiunile noastre TV sunt subtitrate în limba engleză.

Drame coreene/K-Drame: avem mii de drame coreene gratuite de înaltă calitate pentru a viziona pentru toată lumea. Urmăriți spectacole de dramă populare din toate limbile asiatice și multe altele.

Drame CN/JP/TW/HK/TH: avem mii de drame Cdrame/drame chineze, Jdrame/drame japoneze, drame thailandeze, drame din Taiwan și Hong Kong, de înaltă calitate și subtitrate în engleză, care pot fi transmise gratuit.

Feedback-ul dumneavoastră este valoros pentru AsiaFlix. Ori de câte ori întâmpinați erori sau probleme în timpul utilizării AsiaFlix, vă rugăm să ne trimiteți feedbackul sau un comentariu la adresa noastră de e-mail la jeenasalon@gmail.com pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciul.

** Disclaimer:
În cazul încălcării drepturilor de autor, vă rugăm să contactați direct părțile responsabile. Asiaflix V3.0: Stream Kdrama, Cdrama Free funcționează ca un index și o bază de date cu conținut dramatic găsit disponibil public pe internet, în principiu desfășurându-se în același mod ca Google/Bing/Yahoo. Cu toate acestea, Asiaflix V3.0: Stream Kdrama, Cdrama Free crede cu tărie în protecția proprietății intelectuale și ar fi dispus să asiste atunci când este posibil și aplicabil. Asiaflix V3.0: Stream Kdrama, Cdrama Free nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul găzduit pe aplicații terțe, nici nu încărcăm videoclipuri noi înșine sau nu încurajăm pe alții să facă acest lucru. Videoclipurile sunt transmise direct de la serviciile terțe de partajare video menționate mai sus. Toate celelalte mărci comerciale, logo-uri și imagini sunt proprietatea proprietarilor lor de drept.

Ce mai e nou

* Lansare inițială

Informații suplimentare

Actualizat

23 aprilie 2022

Dimensiune

262M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

1.0.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Adolescent
Conținut divers: Se recomandă discreție

Permisiuni

Oferit de

TTP Publishers


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca AsiaFlix 3.0 – Watch Dramas

AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas
AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas
  • AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas Screenshot
  • AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas Screenshot
  • AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas Screenshot
  • AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas Screenshot
  • AsiaFlix 3.0 - Watch Dramas Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#AsiaFlix #Watch #Dramas

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS