Skip to content

Rec Room VR Games: walkthrough pentru Android | iOS

Dezvoltator > Grewal17

Jocuri Rec Room VR: prezentare Adolescent Conține reclame Am creat o aplicație de prezentare a camerei Rec pentru tine. Cu el, vei învăța rapid cum să joci, să treci prin toate camerele și să creezi altele noi.Rec Room este unul dintre acele jocuri distractive care prezintă o mulțime de mini-jocuri. Majoritatea acestora sunt create de […]

Jocuri Rec Room VR: prezentare

Adolescent

Conține reclame

Am creat o aplicație de prezentare a camerei Rec pentru tine. Cu el, vei învăța rapid cum să joci, să treci prin toate camerele și să creezi altele noi.
Rec Room este unul dintre acele jocuri distractive care prezintă o mulțime de mini-jocuri. Majoritatea acestora sunt create de comunitate și prezintă câteva oferte puternice. Iată câteva sfaturi pentru jocuri VR Rec Room pentru a începe aventura în această lume impresionantă.
Rec Room oferă multe jocuri RecRoom asemănătoare sportului, cum ar fi Disc Golf și Tir cu arcul, care se potrivesc cu numeroasele jocuri RecRoom create de utilizatori.

Bine ați venit la prezentarea completă a camerei de recreație. Găsiți mai jos toate ghidurile și sfaturile noastre pentru jocurile VR pentru Playground VR.

Rec Room este omologul open-world al legendarului VR Rec Room Guide. și stabilește standardul pentru cele mai bune jocuri VR și cele mai bune jocuri pentru computer. Playground Games și VR Game Studios știu cum să ofere o experiență VR premium în lume deschisă, iar Rec Room nu dezamăgește. Dintre jocurile VR, Rec Room este, de asemenea, un joc uriaș, cu o cantitate absurdă de conținut pentru a-i ține ocupați chiar și pe cei mai intenționați completiști timp de zeci de ore.

Rec Room: prezentare generală
Cameră de recreere: sfaturi generale și sfaturi
Rec Room: prezentare a poveștii
Rec Room: versiune completă pentru imprimantă

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII:
1. Aplicația neoficială RecRoom Guide respectă legea drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii „utilizare corectă”.
2. Tot conținutul și toate drepturile de autor din această aplicație sunt deținute de fiecare deținător al drepturilor de autor.
3. Această aplicație este creată de fanii jocurilor VR gratuite pentru a ajuta alți jucători să câștige jocul RecRoom, este doar un ghid. Vă rugăm, dacă simțiți că am abuzat de drepturile de autor, de numele mărcii sau de utilizarea numelor de marcă care nu țin cont de principiile dacă este vorba despre nu prea multe probleme contactați-ne imediat, astfel încât să le putem șterge rapid.
Vă rugăm, Dacă considerați că am încălcat drepturile de autor, mărcile comerciale sau utilizarea mărcilor comerciale care încalcă regulile, vă rugăm să ne contactați imediat, astfel încât să le putem șterge imediat.

informatii suplimentare

La curent

29 martie 2022

Dimensiune

13M

Se instalează

10.000+

Versiune curentă

3.0

Necesită Android

5.0 și mai sus

Evaluarea conținutului

Adolescent

Elemente interactive

Utilizatorii interacționează

Permisiuni

Oferit de

Grewal17


📥 Descărcare gratuită datorită database-apps.ro de pe Google Play

Descarca Rec Room VR Games: walkthrough

Rec Room VR Games: walkthrough
Rec Room VR Games: walkthrough
Developer: Grewal17
Price: Free
  • Rec Room VR Games: walkthrough Screenshot
  • Rec Room VR Games: walkthrough Screenshot
  • Rec Room VR Games: walkthrough Screenshot
  • Rec Room VR Games: walkthrough Screenshot
Descarca pentru Apple iPhone si iPad
#Rec #Room #Games #walkthrough

Ți-a plăcut această aplicație?

Faceți clic pe un trofeu pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această aplicație.

Aplicații Conexe Pentru Android | iOS